EEN HOUTKACHEL...
VOOR ALS SFEER EN WARMTE PUUR MOET ZIJN

Op deze website vindt u informatie over alle merken en alle typen houtkachel.

 

 

Hase, Duitse houtkachel op basis van grundlichkeit in metalen jasje

Terug Terug

Hase, dat zijn houtkachels met gegarandeerde kwaliteit. Wij zijn een Duits bedrijf dat reeds bijna 30 jaar kwalitatieve houtkachels maakt.
Trier is onze thuisbasis voor de houtkachel, de plek waar wij ook alles produceren. Vandaag zorgen 200 medewerkers er met hun vakkennis,
ervaring en engagement voor dat de onderneming haar doel bereikt, nl. met het maken van een innovatieve houtkachel die van vuur een belevenis maakt.

Ons uitgebreid gamma aan designmogelijkheden zorgt ervoor dat elke klant net die houtkachel vindt die bij zijn eigen stijl past. Daarnaast onderscheiden de Hase-houtkachels zich ook door hun goede kwaliteit: wij werken uitsluitend met materiaal van topkwaliteit en werken met de laatste nieuwe ontwikkelings- en productiemethodes. Eeen top houtkachel dus....
Het hele proces – van in de ontwerpfase tot aan de eindcontrole – wordt bij ons ter plaatse doorlopen. Op die manier kunnen wij dezelfde, hoge kwaliteit blijven leveren. De houtkachel van Hase zorgt dus niet enkel voor een goede sfeer, maar zijn ook top wanneer het gaat over functionaliteit, gebruiks- en milieuvriendelijkheid.

Hase houtkachel Hase houtkachel Hase houtkachels

Ook voor de Duitse Hase houtkachel kunt u terecht bij www.stokertje.nl Vrijwel alle modellen zijn te bezichtigen in onze showrooms.

Terug Terug