EEN HOUTKACHEL...
VOOR ALS SFEER EN WARMTE PUUR MOET ZIJN

Op deze website vindt u informatie over alle merken en alle typen houtkachel.


Barbas, vrijstaande kachel, inzetkachel en inbouwkachel

Terug Terug

Een vrijstaande houtkachel, als sfeerbepalende blikvanger in uw interieur? Dat moet een Eco houtkachel van Barbas zijn!
Een uiterst breed assortiment van zeer hoogwaardige kwaliteit, van tijdloos klassiek tot strak modern. Een houtkachel vlak, rond ... zelfs draaibaar!
Een uitgebreide collectie Eco-houtachel-toestellen plús nog eens twee modellen met een opvallend rustieke uitstraling. Allemaal met een hoog rendement.
Alle modellen zijn voorzien van een boven- en achteraansluiting, zodat de houtkachel in iedere situatie optimaal tot zijn recht komt.
Een aantal Eco-houtkachels heeft een prachtige spekstenen bekleding, voor een langdurige en gelijkmatige warmteafgifte. Een aantal is volledig bekleed met gietijzer. Aan keuze geen gebrek

Kiest u voor een Unilux inzet houtkachel, dan kiest u voor de sfeer van een open haard én voor het rendement van een zuinige houtkachel.
Een houtkachel van onverwoestbare topkwaliteit die een deur heeft met een groot glasoppervlakte voor een vrij zicht op het vuur.
En met een optionele convectieset en een krachtig ventilatorsysteem voor een nog snellere en meer gelijkmatige verdeling van de warmte.
Verschillende maten (probleemloos aansluitend bij de bestaande situatie), verschillende vermogens. 
Kortom even zoeken en altijd de juiste fit. Voor vrijwel iedere bestaande openhaard is de barbas houtkachel panolux 52 ontworpen.

Barbas Panolux 52 
Barbas houtkachel, inzethaard Panolux 52

Liever de uitstraling van een openhaard maar toch graag het gemak van een echte houtkachel ?
Barbas levert ook een hele range inbouw-houtkachels met liftdeur principe. Alle maten en een prima prijs kwaliteit verhouding.

Terug Terug